2221055277 Βασιλικό, Εύβοιας info@agrafolives.gr
 
 
 
     
     
  Ελαιοπαραγωγική
Agrafiotis Family - Παραγωγή, Επεξεργασία & Εμπόριο Ελιών & Ελαιολάδου Βασιλικό Εύβοια


Η επιχείρησή μας “Ελαιοπαραγωγική” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Βασιλικό, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται με την παραγωγή, την επεξεργασία, την τυποποίηση και την διάθεση εξαιρετικής ποιότητας επιτραπέζιων βρώσιμων ελιών και ελαιολάδου.

Με σεβασμό στην παράδοση και αγάπη για την ελιά, η επιχείρησή μας, όλα αυτά τα χρόνια παράγει και σας προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικής γεύσης, που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα τραπέζι.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Ποικιλία Προϊόντων


Με γνώμονα την αξιοποίηση του φυσικού πλούτου της περιοχής μας, σας προσφέρουμε: πάστα μαύρης και πράσινης ελιάς, ελιές καλαμών και πράσινες ολόκληρες, εκπυρηνωμένες, ροδέλες, τσακιστές και γεμιστές, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, σπορέλαια και πολλά ακόμα προϊόντα που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, καθημερινά επεξεργαζόμαστε και τυποποιούμε τα προϊόντα μας, ακολουθώντας σχολαστικά όλους τους κανόνες υγιεινής, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε προϊόντα άριστης ποιότητας.

Οι ελιές μας προέρχονται κατά κύριο λόγο από τους ελαιώνες μας, που καλλιεργούνται με πολλή αγάπη και επιμέλεια στην Εύβοια, αλλά και από έμπειστους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
διατίθενται σε χονδρική πώληση και αποτελούν την ιδανική επιλογή για εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία κ.α. στην Εύβοια και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι αφενός ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, και αφετέρου η διατήρηση των άριστων συνθηκών επεξεργασίας και η άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται άμεσα στην Εύβοια και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.